Weboldalak ajánlója
netpr.hu honlap fejlesztéshonlap fejlesztés

Lenyűgöző, profitot termelő weboldalak készítése. Webáruház fejlesztés, webfejlesztés, tárhely és karbantartás, webshop karbantartás, webáruház üzemeltetés, márkaépítés. A honlapkészítés összetett feladat. Ügyfeleink sikerének záloga az integrált kiszolgálás. Minden projektet koordinálunk a tervezéstől az üzemeltetésen át a marketing feladatokig.

banyagep.hu eladó bányaeladó bánya

Eladó bánya, bányászati jog, eladó kőbánya, homokbánya, bányaterület, sóderbánya. Tervezett beruházások alapanyag ellátásához kapcsolódó bányaterületek felkutatása. Lehetséges anyagnyerőhelyek megismerése, azok termelésbe állításának vizsgálata. Bányaterületek adás-vétele során az előzetes tényfeltáró dokumentációk elkészítése. Szaktanácsadást a tervezett működés megvalósítására vonatkozóan. bányászati jog átruházási dokumentáció szabály szerinti összeállítása. Bányaterületek független szakértői (nem ingatlanforgalmi) értékbecslése.

wpcguru.hu wpc kerítéswpc kerítés

wpc kerítés, teraszburkolat, wpc burkolat, korlát, kiegészítők. A WPC burkolati rendszereknél fontos megfigyelni, hogy milyen kiegészítőket kapunk a pénzünkért. A párnafa, a burkolatok alátámasztására szolgál. Ebből mindenképpen érdemes a tömört választani, mely jóval stabilabb az üreges társainál. A csavarok minősége, amellyel rögzítjük a párnafát és a klipszeket ugyanolyan fontosak. A legjobb burkolatokra, legalább 10 év garanciát ad a forgalmazó, de az igazi prémium anyagokra akár 20-at is.