Rendezvény dekoratőr

 

 

“C” modul – Esküvői és rendezvény dekoratőr képzés

A szépség csodálata

 

Tervezett időpont:  2018. október 25-26-27.

Helyszín: Biatorbágy

Jelentkezés

Jelentkezésedhez csatold önéletrajzodat, és motivációs leveledet.

Részvételi díj: 240.000 Ft

Szükséges eszközök:

  • kényelmes ruházat
  • ollók (metsző és papírvágó olló – olyat hozz magaddal kérlek ami vág is és nem akadozik folyton össze)
  • kés (éles)
  • konyhai nyakba akasztható kötő, hogy védjük a ruhádat.
  • egy olyan montázs, amit Te készítettél egy számodra kedves stílust körbe ölelve. Lehet bármilyen területen: virág, képzőművészet, építészet, stb.
  • egy olyan zenei linket is hozz magaddal, ami ehhez passzol
  • hozz pár gondolatot leírva, ha megy, ha nem megy, semmi gond, majd megírjuk együtt veled.

A virágkötészet kóstolgatása, esküvői és rendezvény dekoráció-tervező, és esemény stylist képzés.
Az esküvőszervező tanfolyam “C” moduljában megcsodáljuk a dolgok szépségét.
Hogy minden a lehető legszebb legyen! Hogyan tudjuk megoldani, hogy az a csodaszép dekoráció, amit kigondoltunk az odajusson, odakerüljön, ne essen le, ne hervadjon el, ne lopják el, ne legyen az a virág már a megvásárlásakor régi és bebarnult. Hogyan álljon el minden vendég mellkasában a lélegzet, amikor megáll a feldíszített terem vagy palota ajtajában. Ez annyira komoly feladat, hogy tuti nem lesz elég a két és fél nap, de ha kéritek, majd még folytathatjuk.
A dekorációban bármit kitalálhatsz, de azt meg is kell tudni csinálni, tehát ne őrült ötletek legyenek, hanem megvalósítható virágálmok. Realizálható legyen. Nem elég csak lerajzolni, de tudni kell rá korrekt ajánlatot adni a megrendelő felé; oda kell tudni szállítani, és fel kell tudni szerelni, ahová megálmodtad. És a vicc az, hogy le is kell szerelni.
Készítünk majd az adott vendéglátó helyszínünk stílusához passzoló dekorációkat, és hívunk egy szuper fotóst, aki meg is örökíti nektek, nekünk, vagyis az emberiség számára, amit aztán ha szeretnétek indulásképpen majd fel tudtok használni a leendő honlapotokon, vagy referenciamunkaként tudtok rá hivatkozni.
A szükséges eszközök rendelkezésre állnak. Szerencsére annyi váza, gyertyatartó, gyertya, szalag, megmaradt az esküvők után, hogy ha a szünetekben ezzel fociznánk, akkor sem tudnánk mindet eltörni.
A fantáziátokat viszont ne hagyjátok otthon. Nincs olyan, hogy rossz ötlet, amikor egy esemény-dekorációról gondolkodunk. Minden ötletből kipattanhat egy még jobb ötlet. Bele sem merek gondolni, hogy ennyi szuper kreatív elme miket fog kitalálni! Már előre örülök ezeknek a napoknak. Lehet, én jobban várom, mint Ti?

A képzést a nagybani virágpiacon kezdjük. A segítségetekkel fogjuk megvásárolni a virágokat. Elmondom mit és hogyan érdemes megvenni, beszélünk a különböző virágfajtákról, kezelési módjukról.

Ajánlom ezt a kurzust azoknak is, akik már dolgoznak az esküvői dekorációs szakmában, de nem tudnak kellő mértékben fejlődni, vagy csak kíváncsiak rá, hogy én hogyan oldok meg dolgokat.
Várom jelentkezésedet:

További képzéseink:
“A” modul – Esküvőszervezés Alapfokozat
“B” modul – Esküvőszervezés Haladó fokozat

Baráti üdvözlettel:
Csörnyei Liza
www.lizaeskuvo.hu
www.exkluziveskuvo.blog.hu
www.facebook.com/eskuvoszervezok
www.facebook.com/eskuvoszervezotanfolyam