Rendezvény dekorátor

 

 

“C” modul – Esküvői és rendezvény dekoratőrképzés

„A szépség csodálata”

A virágkötészet kóstolgatása, esküvői és rendezvény dekoráció-tervező, és esemény stylist képzés.
Helyszín: Biatorbágy valamelyik gyönyörű rendezvényhelyszíne

Tervezett időpont:  2018. július 5-7.

Jelentkezés: emailben (liza@lizaeskuvo.hu) vagy online, az esküvőszervező tanfolyam weboldalán. Jelentkezésedhez csatold önéletrajzodat, és motivációs leveledet.
Részvételi díj: 180 000 Ft
Szükséges eszközök:

  • kényelmes ruházat
  • ollók ( metsző és papírvágó olló – olyat hozz magaddal kérlek ami vág is és nem akadozik folyton össze )
  • kés (éles)
  • konyhai nyakba akasztható kötő, hogy védjük a ruhádat.
  • egy olyan montázs, amit Te készítettél egy számodra kedves stílust körbe ölelve. Lehet bármilyen területen, virág, képzőművészet, építészet, stb.
  • Egy olyan zenei linket is hozz magaddal, ami ehhez passzol
  • Ha lehet, kérek, hozz pár gondolatot leírva, ha megy, ha nem megy semmi gond, majd megírjuk együtt veled.

Itt pedig megcsodáljuk a dolgok szépségét. Hogyan lesz szebb, hogyan tudjuk megoldani, hogy az a csodaszép dolog, amit kigondoltunk az odajusson, odakerüljön, ne essen le, ne hervadjon el, ne lopják el, ne legyen az a virág már a megvásárlásakor régi és bebarnulva, hogyan álljon el minden vendég mellkasában a lélegzet, amikor megáll a feldíszített terem vagy palota ajtajában. Ez annyira komoly feladat, hogy tuti nem lesz elég a két és fél nap, de ha kéritek, majd még folytathatjuk.
Nyári hónapokban tudjuk csak tartani ezt az esküvői dekoratőr képzést, mert szeretném, ha kipróbálnátok magatokat virágkötő szerepben is, ezért kell sok-sok idényvirág. Kell, hogy tudd, hogy valamit hogy lehet megoldani és hogy nem, kell, hogy tudd, hogy bármit kitalálsz, azt meg is kell tudni csinálni, tehát ne őrült ötlet legyen, hanem megvalósítható virágálom, tehát realizálható legyen, és nem elég csak lerajzolni, de tudni kell rá egy korrekt ajánlatot is adni a megrendelő felé. Valamint oda kell tudni szállítani, és fel is kell tudni szerelni ahová megálmodtad. A vicc az, hogy le is kell szerelni.
Készítünk majd az adott vendéglátó helyszínünk stílusához passzoló dekorációkat, és hívunk egy szuper fotóst, aki meg is örökíti nektek, nekünk, vagyis az emberiség számára, amit aztán ha szeretnétek indulásképpen majd fel tudtok használni a leendő honlapotokon, vagy referenciamunkaként tudtok rá hivatkozni.
A szükséges eszközök rendelkezésre állnak. Szerencsére annyi váza, gyertyatartó, gyertya, szalag, megmaradt az esküvők után, hogy ha a szünetekben ezzel fociznánk, akkor sem tudnánk mindet eltörni.
A fantáziátokat viszont ne hagyjátok otthon. Nincs olyan, hogy rossz ötlet, amikor egy esemény-dekorációról gondolkodunk. Minden ötletből kipattanhat egy még jobb ötlet. Bele sem merek gondolni, hogy ennyi szuper kreatív elme miket fog kitalálni! Már előre örülök ezeknek a napoknak. Lehet, én jobban várom, mint Ti?

A képzést a megadott három oktatási nap előtt a szigetszentmiklósi nagybani virágpiacon kezdjük. A segítségetekkel fogjuk megvásárolni a virágokat. Elmondom mit és hogyan érdemes megvenni, beszélünk a különböző virágfajtákról, kezelési módjukról, és meg is tudod szagolgatni őket, ha úgy hozza a jókedved. Ez a kirándulás fakultatív, nem kötelező, akár később is pótolható egy másik kurzus indulása előtti időpontban.

Ajánlom még ezt a kurzust azoknak is, akik már dolgoznak az esküvői dekorációs szakmában, de nem tudnak kellő mértékben fejlődni, vagy csak kíváncsiak rá, hogy én hogyan oldok meg dolgokat, vagy merre is kellene elindulni?
Várom jelentkezésedet!

Baráti üdvözlettel:
Csörnyei Liza
www.lizaeskuvo.hu
www.lizaeskuvoszervezes.hu
www.exkluziveskuvo.blog.hu
www.facebook.com/eskuvoszervezok
www.facebook.com/eskuvoszervezotanfolyam
www.facebook.com/pages/Székbérlés