Haladó fokozat

 

 

“B” modul – Esküvőszervezés haladó fokozat

„Cél a siker!”

Időtartam: 30 óra

Helyszín: Biatorbágy
Tervezett időpont:   2018. június 8-10.

(Az oktatás háromnapos, mindhárom napon 9-19 óráig tart, közben 1 óra ebédszünet.)

Jelentkezés: emailben (liza@lizaeskuvo.hu) vagy online, az esküvőszervező tanfolyam weboldalán. Jelentkezésedhez csatold önéletrajzodat, és motivációs leveledet.

Folytatjuk az első lépésben elkezdett tudnivalók megszerzését. Részletekbe menően kielemezzük majd azokat a pontokat, ami nélkül leállna a rendszer, vagy nem állna össze a végső képe az adott esküvőnek, rendezvénynek. Nagyon fontos számomra, hogy egy esküvőszervező ne csak a szervezési feladatok lépéseit tudja, hanem a lépések mögé is be tudjon tekinteni. Ilyen területek például a gasztronómia is, valamint a borok, pezsgők, pálinkák és egyéb italok. Ilyen terület a vendéglátás területe is, ez azért fontos, hogy ne kérjünk lehetetlen dolgokat, ne menjünk esküvőszervezőként senki idegeire a lehetetlen ötletekkel.
Fontos hogy tisztában legyél az alapvető szabályokkal a vendéglátás területén, ezért főiskolai oktatók fogják tartani ezen előadásokat, valamint igyekszünk majd hozzá tárgyi eszközöket is megmutatni, mit és hogyan kell, és illik. Ez azért fontos, hogy amikor például próbavacsorára kíséred a párt, akkor ne érezd magad kényelmetlenül egy magas kategóriás menü megkóstolásakor, és magad is tudd tanácsoddal segíteni az esküvői párt.
Ugyanez vonatkozik természetesen az öltözködésre, a viselkedésre. az illemtanra is, például hogyan illik a lábaidat ülő helyzetben keresztbe tenni?

Itt tartom fontosnak jelezni, hogy nem csak esküvőszervezőt szeretnék belőled varázsolni, hanem igazán NŐT, aki joggal várja el hogy viselkedésével és értéket adó gondolataival igazi nőként kezeljék.
Beszélgetünk majd a nonverbális közlésekről, valamint megtanítjuk, hogyan tudod megbeszélni az érintettekkel azt, amit szeretnél úgy, hogy lehetőség szerint győztesen kerülj ki a beszélgetésből.

A „B” modul – a fenti lehetőségeken túl – részletesebb betekintést enged elméleti síkon azon esküvők szervezési folyamatába, amelyek jelenleg szervezési szakban vannak esküvőszervező irodánknál.

Baráti üdvözlettel:
Csörnyei Liza
www.lizaeskuvo.hu
www.lizaeskuvoszervezes.hu
www.exkluziveskuvo.blog.hu
www.facebook.com/eskuvoszervezok
www.facebook.com/eskuvoszervezotanfolyam
www.facebook.com/pages/Székbérlés