Alapmodul

 

“A” modul – Esküvőszervezés alapfokozat

„A bátor kezdet”

Időtartam: 30 óra (1 oktatási óra: 45 perc)
Tervezett időpont: 2018. május 25-27.

(Az oktatás háromnapos, mindhárom nap 9-19 óráig tart, közben 1 óra ebédszünet, pihenés, relaxáció, energetizálódás.)
Jelentkezés: emailben (liza@lizaeskuvo.hu) vagy online, az esküvőszervező tanfolyam weboldalán. Jelentkezésedhez csatold önéletrajzodat, és motivációs leveledet.
Max. csoportlétszám: 30 fő.
A részvétel feltétele: betöltött 20. év, érettségi vizsga.
Cél: Megismerni, elsajátítani az esküvőszervezés alapvető kérdéseit, témaköreit. Fókuszálunk azokra a kérdésekre, sarokkövekre, mely lépések nélkül összeomlana a rendszerünk.
Helyszín: Biatorbágy, vagy Budapest környéki patinás, valamint új rendezvényhelyszínek egyike. Így lehetőséged lesz már az adott helyszínen tapasztalatokat szerezni, valamint személyes kapcsolatokat építeni. Mint tudjuk ez az egyik legfontosabb az esküvőszervező életében.
Részvételi díj: 220 000 Ft
Fizetési feltételek: Az esküvőszervező tanfolyami helyed foglalásához szükséges a választott tanfolyami modul(ok) részvételi díjának felét átutalni a következő számlára:
Csörnyei Erzsébet (Liza)
FHB 18203394-07354515-40010018
IBAN jelzőszám:HU62182033940735451540010018
Kérlek, hivatkozásként tüntesd fel a pontos nevedet, címedet, valamint hogy mely modul(ok)on kívánsz részt venni.
Az összeg második felét a tanfolyam megkezdése előtt fél órával lehet befizetni. Ekkor kapod kézhez tanulmányi szerződésedet, valamint a pontos tematikáját az esküvőszervező tanfolyamunknak. (Sajnos elég sok mindenki pályázik, a tematikánkra, ezért van ez a kis óvatosság. Elnézést kérek.)
Az ár tartalmazza:

  • az esküvőszervező kurzus előadásait, melyeket én tartok;
  • általam érdemesnek tartott, fizetett – nem promóciós – előadók előadásait;
  • alapfokú esküvői virág-dekorációs elméleti oktatást 1 órában.

Az „A” modulban olyan gyakorlatokat végzünk, melyek segítenek megérteni bizonyos szituációkat, unásig gyakoroltatjuk majd az esküvőszervező hallgatókkal azokat a támpontokat, amelyekre illik támaszkodni, ha már saját esküvőszervező vállalkozásukat vezetik. Átfogó tematikával indulunk el, mely felölel minden lehetséges kérdést az indulás döccenőitől a “Jaj mekkora … vagyok!” érzés elkerüléséig.
Szükséges eszközök: jegyzetfüzet, toll, laza, de elegáns ruházat.
Mivel nem az a cél, hogy ezernyi esküvőszervezőt szabadítsak rá a világra, ezért azt szeretném, ha mindenképpen csatolnád számomra a bemutatkozó leveledet, amelyben leírod, hogy miért is szeretnél esküvőszervező lenni?
Ez azért fontos számomra, mert nálam az esküvőszervezés sem működik anélkül, hogy a párokkal ne rezegnénk együtt, ugyanez vonatkozik az oktatásra is. Fontos a feltétlen bizalom, hogy olyan tanítványaim legyenek, akikre majd joggal büszke lehetek.
Az esküvőszervező mesterkurzusunk hallgatóinak tudását, fejlődését folyamatosan figyelemmel kísérjük, valamint személyes konzultációkra is lehetőséget adunk. Az utolsó órát az oktatási napokon arra szánjuk, hogy a felmerülő gondolatokat és kérdéseket válaszoljuk meg. Ha szükséges az szünetekben személyesen segítjük fejlődésedet, tudásod alaposabb elmélyítésében.
Baráti üdvözlettel:
Csörnyei Liza
www.lizaeskuvo.hu
www.lizaeskuvoszervezes.hu
www.exkluziveskuvo.blog.hu
www.facebook.com/eskuvoszervezok
www.facebook.com/eskuvoszervezotanfolyam
www.facebook.com/pages/Székbérlés