Tanfolyam

 

 

Az esküvőszervező tanfolyam moduljai

“A-B” modul – Esküvőszervezés Alap- és haladó fokozat

Időtartam: 2×3 nap
Helyszín: Biatorbágy

Tervezett időpontok:

  • szeptember 15-16.
  • szeptember 29-30.
  • október 12-13.

Részvételi díj: 220.000 Ft

További információk “A” modul

További információk “B” modul

Jelentkezés

„C” modul – Esküvői és rendezvény dekoratőr képzés

Időtartam: 3 nap
Helyszín: Biatorbágy

Tervezett időpont: 2018. október 25-26-27.
Részvételi díj: 240.000 Ft

Az esküvői és rendezvény dekoratőr egy önálló szakma, tehát önálló modulként is elvégezhető. A részvételhez nem szükséges az “A” és a “B” modul elvégzése.


További információk a dekoratőr képzésről

Jelentkezés

Az esküvőszervező tanfolyamról

Csörnyei Liza Exkluzív Esküvők alapító és névadó tulajdonosaként azért hoztam létre ezt a tapasztalat átadási formát, hogy segítsek azon leendő esküvőszervező vállalkozóknak, akik minőségi munkájukkal kívánják szebbé varázsolni az esküvőszervező világot. Kreatív ötleteikkel és szépen összehangolt esküvőszervező munkájukkal csodálatos örök emlékeket szeretnének szerezni a megrendelők és a vendégek számára.
Oktatási formánk különlegessége még világszínvonalú mércével mérve is egyedi. Sehol a világon nem lehet úgy esküvőszervezést és esküvői dekorációtervezést tanulni, hogy az esküvőszervező hallgatók élő igazi esküvőkön személyesen dolgoznak szervezőként, valamint esküvői designerként, virágkötőként, és stílustervezőként.
Örülök, hogy segíthetek nem csak elméleti, hanem gyakorlati tudást is szerezni úgy, hogy közben a háttérben állva és figyelve folyamatos szakmai támogatással dolgozhatnak esküvőszervező hallgatóink a többnyire külföldről érkező esküvői párok, ügyfelek esküvőin. Ez azt is jelenti egyben, hogy hallgatóink nemzetközi standardot kapnak, olyan szinten tanulnak meg mozogni az esküvőszervező szakmában, hogy a világ bármely pontján meg tudják állni majd a helyüket.
Az oktatásunk így nem csak elméleti, hanem gyakorlati síkra is helyeződött, amely kuriózumnak számít szerte a világon.

Esküvőszervező tanfolyamunk, esküvőszervező kurzusunk célja, hogy mind a jelen piaci helyzetben, mind pedig a rendezvényszervezés tárgyi és szolgáltatói lehetőségeiben jól orientálódó leendő esküvőszervező vállalkozókká fejlődjenek jelentkezőink.
A világon jelenleg csak a Csörnyei Liza Exkluzív Esküvők végez magas színvonalon esküvői, és rendezvénydekoráció tervezést, rendezvény-, valamint esküvőszervezést is egyben. Egy kézben futnak össze a szálak, így egységes, harmonikus megjelenést érünk el az utolsó kis apró részletig bezárólag.
Engedd meg kérlek, hogy egy kérdéssel kezdjem a mi közös utazásunkat.
Mi a Te igazi álmod? Álmodtál már valaha nagyot? Elég merész vagy ahhoz, hogy az álmaidat valóra váltsd? Van már annyi tapasztalatod, hogy bátran felvállald azt a felelősséget, hogy szerelmes emberek legszebb napját biztonsággal meg tudod tervezni, azt jó minőségben meg tudod szervezni, kreatívan dekorálni, profi módon koordinálni? Vagy annyira képzett, intelligens, okos, tájékozott mindenféle területen, hogy meg tudsz majd felelni minden, az esküvőszervezés során felmerülő kérdésre? Tudsz majd az esküvőszervezés során az emberek “nyelvén” beszélni?
Reményeim szerint a válaszokat őszintén fogod megadni. Azokat várom szeretettel az esküvőszervező tanfolyamon, akik elég bátrak az életre. Nem ijednek meg a saját árnyékuktól, és bátran mernek dönteni nehéz helyzetekben. Mert nehéz helyzetek mindig vannak, és lesznek. Ha még soha sem emelted meg a hangod egész életedben, akkor majd fogod, ha alap esküvőszervezői tudás nélkül vágsz bele az esküvőszervező vállalkozásodba. Nem ígérem, hogy megúszod majd a nagy kalandokat, ha eljössz és meghallgatsz. Azt tudom ígérni, hogy azokat a kátyúkat, azokat a sárdagonyákat el fogod tudni kerülni, amiket én már végigjártam, és garantáltan nem élveztem.
Szeretnék ezennel, és ezúton javítani az átlagos, berögzült dogmákon. Igenis sikk esküvőszervezőnek lenni, és aki ügyes az meg is tud élni belőle! Szeretném neked megmutatni, hogyan lehet korrekten, és egyenes derékkal az esküvőszervezés gyönyörű szakmájában érvényesülni.
Nem csodaszert kínálok. Kell hozzá egy jó alapanyag: Te magad! Senki más nem fogja a sikereidet kiharcolni. Csak Te. Segítek neked, hogy el tudj rugaszkodni. Olyan ez, amikor az alig úszó embernek az óceán kellős közepén dobnak egy mentőövet, de kiúszni neki kell. Neked is partot kell érned, a siker benned van, ha igazán akarod!

A tanfolyami indulási idők változhatnak a létszám betelésétől függően.

Jelentkezés

Jelentkezésedhez csatold önéletrajzodat, és motivációs leveledet.

Várlak sok szeretettel:

Csörnyei Liza