A könnyebb tájékozódás érdekében összegyűjtöttem a gyakori kérdéseket, és válaszokat. Ha még így is van kérdésed, kérdezz bátran emailben: liza@lizaeskuvo.hu.

Milyen lépéseket kell követni az esküvőszervező tanfolyamra jelentkezéskor?

  • Küldd el online jelentkezésedet Jelentkezés oldalunkról, feltétlenül csatold az önéletrajzodat, és írj néhány sort magadról, hogy miért jelentkezel, mit vársz el a tanfolyamtól.
  • Kedvező elbírálás esetén értesítést küldünk.
  • Az esküvőszervező tanfolyami helyed foglalásához szükség van a tanfolyami díj teljes összegének átutalásához a következő számlaszámra:

Csörnyei Erzsébet (LIZA)

FHB 18203394-07354515-40010018
IBAN jelzőszám:HU62182033940735451540010018


Kérlek hivatkozásként írd rá a neved és a címed, valamint hogy mely modul(ok)on szeretnél várhatóan részt venni.

Miért nem indítunk tanfolyamot vidéken?

  • Mert nem szeretnék több száz esküvőszervezőt képezni, akik aztán nem tudnak majd megélni ebből a szakmából.
  • Mert két gyermek anyukája vagyok, akit még egy férj is hazavár, valamint mindennapjaimat esküvőszervezőként élem, tehát dolgozom. Egyszerűen ennyi fér bele az időmbe.
  • Mert az a célom, hogy adott időszakban megtaláljam azt a néhány nőt, asszonyt, férfiembert, akik igazán tehetségesek.

Mikor indul pontosan a Csörnyei Liza Exkluzív Esküvők által szervezet tanfolyam?
A pontos dátumokról itt tájékozódhatsz: Tanfolyam
Jelentkezéseket folyamatosan a létszám beteléséig fogadunk.

Van maximális létszám az esküvőszervező tanfolyamon?
Igen, a maximális létszám 15 fő.


Milyen fizetési feltételekkel lehet részt venni a Csörnyei Liza esküvőszervező tanfolyamán?
Tanfolyami helyedet a tandíj teljes összegének befizetésével biztosíthatod. Az „A” modul esetén ez 120 000 Ft.
A többi modulra jelentkezéskor kell fizetni a teljes részvételi dijat.


Hol kerülnek megrendezésre az esküvőszervező tanfolyam előadásai?
Biatorbágyon, Budapesttől kb. 15 perc autóval. Vonattal kb. 20 perc, + 3 perc séta.


Milyen napokon van az oktatás?
Az órák modulonként 3 napon keresztül kerülnek oktatásra pénteken, szombaton és vasárnap. Kivételt képez az extra plusz „D” modul, ahol a gyakorlati munkaként vállalt esküvőkön az adott napon, az adott helyszínen kell majd önállóan dolgozni.
Az „A” és  a „B” modulban a megadott időpontokban  reggel 9-től délután 19 óráig lesznek megtartva.


Mi a különbség más esküvőszervező tanfolyamok, iskolák és Csörnyei Liza mesterkurzusa között?
Mivel jelenleg még nemzetközi mércével mérve is különleges az, hogy az esküvőszervező egyben az esküvő és a rendezvény dizájn-ját is megtervezi, majd kivitelezi, ezért számunkra nagyon fontos, hogy ezt a technikai és elméleti tudást átadjuk leendő esküvőszervező hallgatóinknak. A szakemberektől megszerzett erős elméleti alapokra támaszkodva a gyakorlatban, éles esküvői helyzetben válik majd a hallgatókból gyakornok, ahol már a saját bőrükön tapasztalhatják meg az esküvőszervező szakma, az álomteremtés művészetének minden gyönyörűségét, és nehézségét.


Milyen típusú esküvőket szervez általában a Csörnyei Liza Exkluzív Esküvők?
Nevünkből adódóan általában exkluzív esküvőket szervezünk. Éves szinten aktívan csak kis számú esküvő szervezését vállaljuk, de konzulensként nagyon sok esküvő dizájn és szervezési munkáiban részt veszünk. Mivel fő területünk az esküvői piacon a magas esztétikai értékkel bíró esküvők megszervezése, ezért nagyon fontos számunkra, hogy a csekélyebb költségkeretekkel rendelkező kedves megrendelő párjaink számára is egyedi esküvőt varázsoljunk. A Képgalériában két olyan esküvőt hoztunk példának, ahol ezt szemléltetni tudjuk.


Kik lesznek az esküvőszervező tanfolyam előadói?
Mivel nagyon fontos számunkra hogy átfogó ismereteket kapjanak hallgatóink, ezért többnyire fizetett óraadó tanáraink lesznek. Olyan szakmai területekről érkeznek az előadóink, melyek szükségesek lesznek egy jó esküvőszervező ismereteinek gazdagításához.
A Budapesti Kommunikációs főiskola oktatói fogják tartani a specifikus órákat, valamint az általunk más szakmai területeken nagyra tartott szakemberek.


Mi inspirálja Csörnyei Lizát, hogy tovább adja féltett titkait?
Sajnos az esküvőszervező szakma olyan mértékben felhígult az olcsó, kommersz esküvőszervező tanfolyamoknak köszönhetően, hogy szükség van arra, hogy radikálisan gondolkozást és üzleti szemléletet váltson, felzárkózva ezzel a nemzetközi esküvőszervezési színvonalhoz. Ami jelenleg többnyire Magyarországon folyik, azt nem lehet esküvőszervezésnek nevezni. Hogy a jövőben ez megváltozzon, szükség van egy fantasztikus vér- és gondolatfrissítésre. Tisztelet persze azon nagyon kevés esküvőszervező irodának, akikkel a Csörnyei Liza Exkluzív Esküvő iroda szakmai kapcsolatot ápol, melyek közül egyik sem jutalékos esküvőszervező.


Milyen lehetőségek vannak végzett esküvőszervező hallgatóként Magyarországon és külföldön?
Mivel szerencsére nagyon sok esküvői pár dönt úgy, hogy boldogságban és békességben szeretnék megélni esküvőjük napját, ezért ez a szakma jelenleg fejlődőben van. Remélhetőleg az új és leendő esküvőszervezőink még tovább fogják öregbíteni az esküvőszervező szakma hírnevét.
Ha megfelelő nyelvtudással és elég ambícióval rendelkezel ahhoz, hogy külföldön is kipróbáld magad az esküvőszervezés területén, a megfelelő tárgyi tudást tanfolyamunk biztosítani fogja hozzá.


Államilag nyilvántartott-e a Csörnyei Liza Exkluzív Esküvők által szervezett esküvőszervező tanfolyam?
Igen. Nyilvántartási számunk: 00529-2011, de az új felnőttképzési törvény szerint már nem szükséges engedély.


Mennyire kötött formában történik az oktatás?
A lehetőségekhez képest oldott légkörben folyik az oktatásunk. Lesznek majd napok, amikor sütizős, kávézós, sztorizgatós órát tartunk, és bizony lesznek napok, amikor kőkemény tanulás lesz. Kéretik lelkiekben felkészülni rá!


Milyen gyakorlatot ad az esküvőszervező tanfolyam „A” modulja?
Az „A”  és a „B” modul elméleti oktatás. Csak a „C” és a „D” gyakorlati oktatás.
Az „A” modulban lehetőség lesz gyakorlati példák alapján az elméleti tudást csiszolni.  Lesznek szituációs játékok, ahol elsajátíthatják azokat a  praktikákat, amelyet időnként nem árt a tarsolyban tartani minden jó esküvőszervezőnek.
A „ C” modulban virágkötészeti és dekoratőri gyakorlati és elméleti képzést kapnak hallgatóink. Virágkötő mestereink segítségével saját virágkötészeti műremekeket hozhatnak létre. Ezt akár le is fotózhatják, és a későbbiekben, mint referencia anyagként fel is tüntethetik.
Valamint 5 órát fogunk azzal eltölteni, hogy a Szigetszentmiklósi Flóra Hungária piacon rendes éles piacidőben teszünk egy kellemes bejárást. Itt átnézzük azokat a praktikus gyakorlati lépéseket, amivel nagyon sok pénz és idő fölösleges kidobásától megkímélhetjük a kezdő esküvőszervező dekoratőrt. Ennek ideje várhatóan március végén, április elején lesz, hogy élő egyenesben kapják meg hallgatóink a virágok lehengerlő dózisát. Bejárjuk majd a számunkra kedves virágkötészeti nagykereskedéseket, ahol be lehet szerezni azokat a dizájn elemeket is, amitől még extrább és még különlegesebb lesz az egész esküvői dekoráció. Stílusgyakorlatokat is készítünk majd, úgyhogy mindenképpen egy nagyon érdekes napoknak nézünk elébe.


Hány esküvőszervező tanfolyam indul egy évben?
Mivel az esküvőszervező piacon aktívan jelen van cégünk, ezért viszonylag kevés tanfolyamot tudunk indítani. Évente maximálisan 3 alkalommal tudjuk elindítani az A és a B modul esküvőszervező tanfolyamot.
A C modult esküvői dekoratőr modulunkat maximum 4 alkalommal tudjuk elindítani.
A D esküvőszervezői gyakorlati modulunkat egy alkalommal indítjuk egy évben, mert ott már gyakorlati feladatként az esküvőszervező hallgatóink 4 fős csoportokban dolgoznak élő igazi esküvők megvalósításán.


Lehetőség van egyéni konzultációra a képzés során?
Igen. Modulonként 1 órában sor kerül majd egyéni kérdések megválaszolására is.


Van-e lehetőség visszalépésre?
Igen, biztosítunk erre is lehetőséget. Azonban a befizetett előleget már nem áll módunkban visszaadni, ha az a tanfolyam indulása előtti 90. nap után kerül visszamondásra.

A legfrissebb információkat megtalálod Facebook oldalunkon: http://www.facebook.com/eskuvoszervezotanfolyam

www.lizaeskuvo.hu

www.lizaeskuvoszervezes.hu

www.exkluziveskuvo.blog.hu

www.facebook.com/eskuvoszervezok